Nazovite nas!

01 303 2109

Prijavi se
You are here: Home Vijesti Sastanak sa Predsjednikom MLA

SPONZORI

Baner

PARTNER U PROJEKTU

Baner

PDF 

U Komori Zagreb je 23. travnja održan sastanak predstavnika HUDIZ-a sa Predsjednikom Makedonske udruge za dizala. Na sastanku su sudjelovali Predsjednik MLA Goran Sekovski, prokurist firme M. F. Certus Zlatko Mravlinčić i viši stručni savjetnik u Komori Zagreb i tajnik Hrvatske udruge za dizala Zdravko Čizmar.

Raspravljalo se o mogućnostima poslovne suradnje na području stručnog usavršavanja sa ciljem planiranja i izvedbi edukativnih programa na području dizala. Spremnost na suradnju izrazila je i Udruga za dizala iz Bugarske (Bulgarian Lift Association).

Nakon konstruktivnog razgovora, te naglašavanja važnosti i korisnosti ove inicijative za sve zainteresirane čija je djelatnost vezana uz projektiranje, proizvodnju, ugradnju, održavanje i ispitivanje dizala, očekuje se da će nakon sastanka HUDIZ-a planiranog u svibnju 2018.g . formirati delegacija HUDIZ-a koja će u dogovoru sa MLA i BLA posjetiti Sofiju gdje će potpisati Ugovor o suradnji sa te dvije Udruge. Plan je u idućoj godini napraviti međunarodnu konferenciju na temu dizala.