Nazovite nas!

01 303 2109

Prijavi se
You are here: Home Vijesti Skupština 2018

SPONZORI

Baner

PARTNER U PROJEKTU

Baner

PDF 

Održana svečana Skupština HUDIZ-a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U četvrtak, 13. prosinca 2018. godine je održana Svečana skupština Hrvatske Udruge za dizala.

Od značajnijih aktivnosti istaknuto je :

 

  • 1. Program dostupnost do stana – pokrenute su predprijave / ankete za iskaz interesa predstavnika suvlasnika stanova u RH pisanim putem (Koordinacijski odbor HP i HT umirovljenika), odnosno on-line prijavom (https://www.hgk.hr/komora-zagreb/predprijava-za-ugradnju-osobnih-dizala-financiranih-iz-eu-projekta-dostupnost-do-stana) na web stranici Hrvatske Gospodarske Komore i web stranici HUDIZ-a.
  • 2. The SEELIFT Network – pokrenuta je web stranica (https://seelift.net) 1. međunarodnog lifts/escalators kongresa koji će se održati od 10.-12. lipnja 2019. godine u Ohridu u organizaciji MLA, BLA i HUDIZ-a.
  • 3. Sporazum o suradnji - U Sofiji je dana 13. listopada 2018. potpisan Sporazum o suradnji u području stručnog usavršavanja sa ciljem planiranja i izvedbi edukativnih programa na području dizala za članove između makedonske, bugarske i hrvatske Udruge za dizala (http://hudiz.hr).
  • 4. Članarina HUDIZ-a za 2019. – Jednoglasnom odlukom 14 prisutnih članova dogovoreno je da se visina članarine vraća na iznos od 2.000 kn godišnje zbog povećanog obima aktivnosti.